Rendezvény helyszín 2023-05-08T10:33:06+00:00

A 3,5 hektáros területen a borterasz és az akácliget, a borkemping, és a húsítô Venyige Spa várja vendégeinket. Egy karnyújtásnyira a szôlôtól kedvedre sétálgathatsz a sorok között. A teraszon a Nagy-Egedben gyönyörködve kóstolhatod naturális, borainkat és a DEPRESSO kávénkat. Az aktívabb kikapcsolódásra vágyóknak az UAZ terepjárós dûlôtúráinkat, gasztronómiai programokat, Spontán borfesztivált, rendszeres csillagászati programunkat, tematikus borkóstolókat és a szüreti rendezvénnyeket ajánljuk. A birtok 1,5 km-re fekszik Eger belvárosától.

Birtokunkkal 2014-ben elnyertük a Média Építészeti Díjat és a Piranesi díjat (Közép-európai építészeti díj).

 

Borterasz

Az ötven férôhelyes teraszon és az akácligetben hideg és meleg ételekkel, reggelivel, saját DEPRESSO kávénkkal, naturális borainkkal és borkóstolókkal várjuk vendégeinket. A terasz inspiráló helyszíne rendezvényeknek és csoportos programoknak is.

 

Szállások – Borkemping

A birtokon üzemelô borkempingben komfortos, 4 személyes kunyhókkal várunk, melyekben wc, mosdó, terasz és minibár található. A nagy varázslat azonban a távirányítású garázskapu, mellyel összenyithatod kunyhódat az egész birtokkal. A romantikusabb alkatúkat lakóautó-és sátorhelyekkel várjuk.
Belvárosi mûemlék apartmanházunkban további 14 férôhellyel rendelkezünk.

 

Dűlőtúrák

Terepjárós dûlôtúráink kalandos útjain az egri történelmi borvidék emlékeit, legszebb dûlôit, pincesorait, Noszvaj barlanglakásait és pincészetünket látogathatod meg. Az út porát a megállóhelyeken borokkal öblítjük le. Kínálatunk öt különbözô túraútvonalat tartalmaz, idôtartamuk: 1-2,5 óra. A dûlôtúrákra elôre egyeztetett idôpontban lehet jelentkezni.

Rendezvények és csapatépítő programok

A birtokon akár száz fős rendezvényeket is ki tudunk szolgálni. A terepjárós dűlőtúra, a borkóstoló és borvacsora mellett a legnépszerűbbek az UAZ terepjáróval végrehajtott ügyességi feladatok, a számháború a szőlősorok között, a szüret mustkóstolással, a lopózó verseny és néhány pohárka után szórakoztatóak a borfelismerési feladatok is. Voltak, akik a boldogító igen kimondására is a birtokunkat választották.

Venyige Spa Piknik

Hol máshol, ez is a venyigék között, az olaszrizling takarásában. Piknikezhetsz a medencénk napozóján, mely szeparált, gyönyörû és exkluzív helyszín egy kisebb létszámú, zártkörû társasági összejövetelhez. A napozó 6-20 fôig vehetô igénybe.

Spontán – naturális borok fesztiválja

Egri, mátrai tokaji és felvidéki naturális borokat készítô borászatokat látunk vendégül birtokunkon minden év június utolsó hétvégéjén két napra. Az egri fesztivál mellett évente egy Budapesti rendezvénnyel is megjelenünk. A rendezvény alkalmával a birtok teljes területét belakjuk, az akácliget, a kunyhók, a medence partja, a borterasz és a kilátó mind alkalmas szeparált helyszínként, így jól megoszthatók a terek és a funkciók.
Látogatók száma 400 fô.

Helyszínek a birokon és környezetében

1 borterasz – kapacitás: 50 fô
2 kunyhók – kapacitás 4 fô/kunyhó
3 medence
4 kilátó
5 akácliget – kapacitás 60 fô
6 belsô és külsô parkoló – itt rendezvénysátor is felállítható
7 Eger Airport sportrepülôtér
8 Mátyus lovastanya

A birtok minden pontján van víz-és áramvételi lehetôség.

 

 

Amivel még rendelkezünk:
Professzionális rendezvényszervezôi,
sajtó és vizuális kommunikációs
tapasztalat, helyismeret, helyi személyzet.
Komplex egri programok szervezésében
is segítünk.
Kérdéseiddel fordulj hozzánk:
hello@almagyar.hu
Csutorás Anita: +36 70 616 77 50